نقش پروتئین های گوشت در کاهش پوسیدگی دندان

تحقیقات نشان می دهد که یک نوع اسید آمینه به نام L-arginine، پلاک های بیماری زا و بیوفیلم های مخرب موجود در دهان و دندان را از بین می برد و از پوسیدگی دندان و بیماری های لثه جلوگیری می کند.

مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می دهد که اسید آمینه موجود در برخی مواد غذایی، از تشکیل بیوفیلم مخرب و پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.بیوفیلم به یک لایه نازک و چسبنده گفته می شود که به سطوح جامد می چسبد و حاوی جامعه عظیمی از باکتری ها و دیگر میکروارگانیسم  ها می باشد.

تحقیقات نشان می دهد که یک نوع اسید آمینه به نام L-arginine، پلاک های بیماری زا و بیوفیلم های مخرب موجود در دهان و دندان را از بین می برد و از پوسیدگی دندان و بیماری های لثه جلوگیری می کند. این اسید آمینه به طور طبیعی در گوشت قرمز، مرغ، ماهی و فرآورده های لبنی وجود دارد.

[covid19-line country=”Iran” title=” ایران” label_total=”آمار کل” label_confirmed=”تایید شده” label_deaths=”مرگ و میر” label_recovered=”بهبود یافته”]

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *