![](https://javanlab.ir/wp-content/uploads/2020/09/seafood.jpeg)
۲۴ خرداد ۱۳۹۹
خطرات جیوه موجود در غذا های دریا
نتایج بدست آمده در یک بررسی نشان میدهد جیوه موجود در غذاهای مختلف میییتواند با اختلالهای خود ایمنی در زنان مرتبط باشد.
بیماریهای خود ایمنی به عارضههایی اطلاق میشود که سیستم ایمنی بدن عملکرد خود را به درستی انجام نمیدهد و سلولهای سالم را مورد حمله قرار میدهند. بیماریهایی همچون روماتوئید آرتریت، ام اس، بیماری التهابی روده و لوپوس از جمله این عارضهها به حساب میآید. در این بررسی مشخص شد جیوه موجود در خوراکیهای دریایی میتواند فاکتور اصلی خطرزا در بروز بیماریهای خودایمنی باشد و این خطر در زنانی که در سن بارداری هستند بیشتر است.