آزمونهای میکروبشناسی مواد خوردنی و آشامیدنی

 

  • انجام آزمونهای کنترل کیفیت میکروبی در انواع محصولات 

انجام آزمونهای کنترل کیفیت میکروبی در انواع محصولات : شیر و لبنیات ، گوشت و پروتئین،غلات و حبوبات ، کمپوت و کنسرو ،نوشیدنی ، دم کردنی و آب معدنی، شیرینی و شکلات، میوه و سبزیجات ، روغن و چربی ، ادویه و چاشنی ها مطابق با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد

  • خدمات آموزشی

بهره مندی از پرسنل مجرب و با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی آزمایشگاههای غذا و داروی ایران

این آزمایشگاه با بهره مندی از پرسنل مجرب و با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی آزمایشگاههای غذا و داروی ایران آماده ارائه خدمات فنی آموزشی و برگزاری کارگاه های آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفیت شیمیایی و میکروبی مواد غذایی برای مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی می باشد.

  • خدمات مشاوره ای

اجرای اصول GLP , GMP , ISO 22000


تیم مشاوران آزمایشگاه آماده ارائه خدمات مشاوره فنی به تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی در سراسر کشور در زمینه پروانه های بهداشتی ، تنظیم جدول ارزش غذایی مطابق با آخرین دستورالعمل های وزارت بهداشت ،راه اندازی آزمایشگاههای کارخانجات صنایع غذایی و بهداشتی و همچنین اجرای اصول GLP , GMP , ISO 22000  می باشد.

  • آزمونهای شیمیایی مواد خوردنی و اشامیدنی

انجام آزمونهای کنترل کیفیت با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد

انجام آزمونهای کنترل کیفیت شیمیایی، آزمون نگهدارنده های ، تشخیص رنگهای مصنوعی و سموم در انواع محصولات : شیر و لبنیات ، گوشت و پروتئین،غلات و حبوبات ، کمپوت و کنسرو ،نوشیدنی ، دم کردنی و آب معدنی، شیرینی و شکلات، میوه و سبزیجات ، روغن و چربی ، ادویه و چاشنی ها مطابق با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد

 

جهت دانلود لیست برخی از آزمونهای قابل انجام در آزمایشگاه بر حسب محصول کلیک کنید