آزمونهای میکروبشناسی مواد خوردنی و آشامیدنی
- انجام آزمونهای کنترل کیفیت میکروبی در انواع محصولات
انجام آزمونهای کنترل کیفیت میکروبی در انواع محصولات : شیر و لبنیات ، گوشت و پروتئین،غلات و حبوبات ، کمپوت و کنسرو ،نوشیدنی ، دم کردنی و آب معدنی، شیرینی و شکلات، میوه و سبزیجات ، روغن و چربی ، ادویه و چاشنی ها مطابق با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد
- خدمات آموزشی
بهره مندی از پرسنل مجرب و با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی آزمایشگاههای غذا و داروی ایران
این آزمایشگاه با بهره مندی از پرسنل مجرب و با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی آزمایشگاههای غذا و داروی ایران آماده ارائه خدمات فنی آموزشی و برگزاری کارگاه های آزمایشگاهی در زمینه کنترل کیفیت شیمیایی و میکروبی مواد غذایی برای مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی می باشد.
- خدمات مشاوره ای
اجرای اصول GLP , GMP , ISO 22000
تیم مشاوران آزمایشگاه آماده ارائه خدمات مشاوره فنی به تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد و فرآورده های خوردنی و آشامیدنی در سراسر کشور در زمینه پروانه های بهداشتی ، تنظیم جدول ارزش غذایی مطابق با آخرین دستورالعمل های وزارت بهداشت ،راه اندازی آزمایشگاههای کارخانجات صنایع غذایی و بهداشتی و همچنین اجرای اصول GLP , GMP , ISO 22000 می باشد.
- آزمونهای شیمیایی مواد خوردنی و اشامیدنی
انجام آزمونهای کنترل کیفیت با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد
انجام آزمونهای کنترل کیفیت شیمیایی، آزمون نگهدارنده های ، تشخیص رنگهای مصنوعی و سموم در انواع محصولات : شیر و لبنیات ، گوشت و پروتئین،غلات و حبوبات ، کمپوت و کنسرو ،نوشیدنی ، دم کردنی و آب معدنی، شیرینی و شکلات، میوه و سبزیجات ، روغن و چربی ، ادویه و چاشنی ها مطابق با آخرین ضوابط سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد
جهت دانلود لیست برخی از آزمونهای قابل انجام در آزمایشگاه بر حسب محصول کلیک کنید